Exam .. FIGHTING
Saturday, May 12, 2012 • 10:44 PM • 0 comments







Assalammualaikum

Hahaha ,, tengok tajuk ,, tengok gambar semua dah faham pasal apa ,, so tak payah la nak cerita2 lagikan

Eh!!!
Tak bole ,, kene bagi tau jugak
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!
Exam ,,, hari pertama subjek BM  ,, paper 2 dulu pulak tu ..
Uisyhh!!! Kali soalan mcm tak cukup masa

Gengsister sempat jawab semua dan alhamdullilah semuanya ok
BUT
BUT
BUT 
BUT
BUT
BUT
|
|
|
|
|
|
NOEN 
kenapa dengan Noen 
Dia tak sempat jawab satu pon dalam sealan tatabahasa ,, rugi woo .. byk gak markah kat situ hilang macam tu je

I ask 
Her answear:
Sibuk buat bahagian D Novel sampai tak tengok masa
Tup!Tup!
Dah kene angkat kertas
Hampir menangis kat sekolah
Noen nangis bila kat rumah 
I nasihatkan next time ,, buat yg lebih baek dari ni dan be STRONG!!


Tomorrow Monday 
Exam subjek PI  pulak ... Good Luck Gengsister
Okeyh BYE 

Labels:


xoxo, Mrs. Zayn Malik



Hello There;


Hi there. Welcome to my blueish blog. I am nice, so you wanna know we more? I also have many friends wanna meet them? Or wanna read the story back? You Jelly?



Leave me a message;


Put your chatbox here.


Credits;


Template made by; Adrianna Azam
Basecodes from; Aulia Septiya
Background; Faqihah Husni
Font by; Google